Szombaton Országos Bajnokságunk Budapesten vett részt a Mohácsi Torna Egylet 1888 Karate Szakosztálya.
Csapatunkat 3 versenyző képviselte. A 8 éves, Mikóczi András, aki a kategóriáján belül Országos Bajnok lett. 4 győzelme látványos technikái szorgalma, küzdésben tanúsított akarata juttatta el a dobogó legfelső fokáig.
Mikóczi Dávid, 11 éves versenyzőnk a 2 helyen végzett az Országos Bajnokságon egy ponttal lemaradva az első helyezéstől.
Dávid Eredményei alapján november 2-án indulhat a Berlinbe megrendezésre kerülő Európa Bajnokságon a Magyar Válogatott csapattal.
Gill Dóra 11 éves női versenyzőnk harciasan küzdött hogy az országos versenyen eredményt érjen el. Harcias, győzni akarásával a bírói ítélet alapján ütését túl erősnek találták így megintették és a küzdelmét elvesztette.
Összefoglalva nagyon büszkék vagyunk a teljesítményükre. Kemény évek és felkészülések előzték meg a versenyzők élet útját, akik elszántan heti 3 edzéssel továbbra is készülnek hogy önmaguknak, családjuknak, városunknak a legjobb eredményt mutassák fel.
Szurkoljunk Mikóczi Dávidnak, aki most az Európa Bajnokságra utazik November 2-án.

2016.10.13-án az MTE 1888 ökölvívói 5 fővel felkészülési mérkőzésen vettek részt Baján. A mérkőzés fontos része volt a közelgő (október 26-29), Gyöngyösön megrendezésre kerülő Junior Ökölvívó Országos Bajnokság felkészülésének, ahol az MTE színeit és Mohács Városát Demenescu Kevin képviselheti majd.

Mohács, Újvárosi Stadion, Vezette: Bánfai Zs.

Az elmúlt hetek sikertelensége miatt, hazai pályán kellett kiköszörülni a csorbát. Tisztában volt a csapat vele, hogy ez sem lesz könnyű mérkőzés, de mindenképpen a pont szerzés volt a cél!