A forduló rangadóján a 2. helyezett Komlóhoz látogattunk. Jó, izgalmas mérkőzésre volt kilátás. Felázott talajon léptünk pályára Komlón, melyen a hazaiak kezdtek jobban, Tukerics révén a kapufát is eltalálták, de Csobánnak is akadt dolga az elején. Ezután egyre inkább felvettük a meccs ritmusát, lehetőségeket dolgoztunk ki, de az utolsó passzokba hiba csúszott.

A második félidőt viszont nagyon jól kezdtük: teljes letámadással indítottunk, mely után Schmidt elöl éppen tudott menten Herbert, viszont a kipattanót 25m-ről Kovács a hálóba emelte. Gyönyörű gól volt. A folytatásban Nagy, Menyhei és Schmidt révén is többször ellenfelünk mögé kerültünk, de a befejezéseket elpuskáztuk. Védelmünk és középpályánk magabiztosan hárította a hazai támadásokat egészen a 92. percig: Biró elé került szerencsésen egy labda, aki a rövid felső sarokba lőtt.
Izgalmas, rangadóhoz méltó mérkőzés után 1 pontot szereztünk, mely azt jelenti, hogy az utolsó forduló előtt 1 ponttal van előttünk a 2. helyezett komló, és holtversenyben 3. helyen állunk a PEAC együttesével, akikkel 11.16-án Mohácson mérkőzünk meg.

Köszönjük szurkolóinknak, hogy Komlóra is elkísértek minket!

BARANYA MEGYE I. osztály, 12. forduló
Komlói Bányász – Mohácsi TE 1:1 (0:0)
Újvárosi Stadion, 250 néző, vezette: Horváth Patrik (Kasza Zoltán, Karcagi Balázs)

Gól: Kovács

Komló: Herbert Ro, Nidermayer, Herbert Ri, Biró, Bölcskei, MIltner, Vörös (Kis-Varga), Szabó Á., Korbuly (Bolboaca)? Szabó M., Tukerics
Vezetőedző: TÓTH MÁTÉ

MTE: Csobán – Hetényi, Fellai, Károly, Vég – Nagy, Brukner, Horváth (Izsák), Menyhei (Marton) – Kovács, Schmidt
Vezetőedző: TAKÁCS LAJOS

Sárga lap: Nidermayer, Bölcskei ill. Vég, Menyhei, Horváth, Kovács, Schmidt
Piros lap: –

📸: Vanessza Kövesdi